SUPERDIETTEN! ..finnes ikke

Godt nyttår!

Januar er tiden hvor mange velger å gå på dietter for både vektreduksjon og bedre helse. Har du noen gang forsøkt en diett for å oppnå vektreduksjon, og deretter klart å holde deg stabilt nede i vekt? Eventuelt er det veldig godt gjort! Det nemlig slik at mange som går på en diett oppnår vektreduksjon, men legger på seg når de stopper på dietten.

Dette er en av grunnene til at en streng diett ikke er løsningen dersom du ønsker å oppnå vektreduksjon.

Det viktigste i et vektreduksjonsforløp er å ta utgangspunkt i DITT liv. Hva kan DU gjøre for å leve litt sunnere i din hverdag? Ikke tenk på hva som fungerer for naboen, venninnen eller kompisen din, for det er ikke sikkert de samme løsningene er det beste for deg.

Du skal huske på at et sunt kosthold kan inneholde alle typer mat. For å gjøre kostholdet sunnere handler det ofte om hva du bør spise mer av, og ikke alltid om hva du ikke skal spise. All mat kan spises, men ved vektreduksjon er det viktig å tenke på mengder og moderasjon.

Det er også ekstremt viktig å tenke over at du skal bevare et godt forhold til mat selv om du gjennomgår et vektreduksjonsforløp. Mange dietter utelukker fullstendig enkelte matvarer eller matvaregrupper, noe som kan skape et anstrengt forhold til mat.

Vi hjelper deg med å finne frem til hvilke endringer som vil være gunstige for nettopp deg, basert på hvilken mat du liker og hvilke vaner du har i hverdagen.

Akkurat nå har vi et tilbud hvor du får stort avslag på:

 • En time innledende individuell kostveiledning av klinisk ernæringsfysiolog
 • Skriftlige kostråd rettet mot dine mål og utfordringer
 • Skriftlig kostplan med utgangspunkt i din hverdag og hvilken mat du liker.
 • Du får også 5 oppfølgingstimer fordelt over et halvt år. Med oppfølgingstimer er det lettere å få endringer i kostholdet til å bli dine nye vaner.

Dette er ikke en diett, men veiledning til gunstige valg av matvarer, måltidsrytme og passende porsjonsstørrelser for ditt behov og dine mål! Du kan bestille her, eller ved å skrive til oss.

Skriv eller ring dersom du har noen spørsmål eller ønsker mer informasjon. 

Turid, klinisk ernæringsfysiolog

1 hendelser på “SUPERDIETTEN! ..finnes ikke”

 1. Synnøve Bredal Bjelland

  Takk til Turid Iversen for flott oppfølging! I løpet av eit halvt år kan eg notera eit vekttap på 10 kilo, og endeleg har eg kome i gong med treninga att.

  Mest handlar det om motivasjon og mobilisering av den kunnskapen som alt ligg i pannebrasken min. Det er ikkje lite, og slik er det nok for mange som ynskjer å gå ned i vekt. Me kan og veit… Turid har denne evna til å lytta og forstå, til å vera med på laget – vera der eg er i prosessen. Det handlar ikkje om måling og veging og å stå til ansvar for ein streng lærar. Ein konsultasjon er basert på likeverdig dialog, og for min del har dette vore frigjerande – som å møta seg sjølv på eit anna nivå og gjennomføra gode intensjonar på ein naturleg og avslappa måte.

  Det er kjernen i god veiledning, og det gjer Turid Iversen på nydeleg vis. TAKK!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Rull til toppen